Un policia aconsegueix reduir un home que amenaçava la seua parella amb una escopeta

L'agent, fora de servei, aconsegueix auxiliar una dona que estava sent agredida a l'interior del portal d'un bloc de vivendes a Picassent
22 juliol 2019 14:55h
Els fets es van produir a un edifici de Picassent. / EFE

VALÈNCIA. Un agent de la policia, destinat a València i que es trobava fora de servei, ha evitat que una dona fora agredida físicament per la seua parella a la localitat valenciana de Picassent (l'Horta Sud) quan l'home ja disposava d'una escopeta carregada.

Segons informen fonts policials, l'agent va observar en el portal d'un edifici de la localitat una dona plorant i cridant: "Em volen matar!", alhora que forcejava amb un home, agarrant tots dos una escopeta, cadascun per un extrem.

L'agent, que estava fora de servei, va córrer al portal de l'edifici i es va identificar com a policia per a tractar de reduir l'home. Segons les mateixes fonts, tots dos són parella i l'home volia agredir-la "amenaçant la dona de mort amb l'escopeta que portava", que es trobava carregada amb munició.

La ràpida intervenció del policia va possibilitar la detenció del presumpte autor dels fets per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, així com la protecció de la víctima.

next