La Policia deté a València un home de 21 anys per colpejar i escopir la seua parella

El presumpte agressor va reconéixer als agents haver discutit amb la jove moments abans de la detenció
14 febrer 2019 13:38h
Els fets es van produir a l'avinguda Ausiàs March de València aquest dimecres a la nit. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La Policia Local de València ha detingut un jove de 21 anys per, presumptament, colpejar i escopir la seua parella, una xica de 19, a l'avinguda Ausiàs March.

Els fets van tindre lloc a les 23.00 hores de la nit d'aquest dimecres, quan els agents van ser requerits per una telefonada rebuda pel 092. Quan els policies van arribar al lloc, es van entrevistar amb la jove de 19 anys, que va declarar que, mentre estava en un establiment al costat de la seua mare, va arribar la seua parella, va començar a menysprear-les i va, fins i tot, escopir a la jove.

En un moment donat, segons el relat de la víctima, l'home va començar a colpejar-la, per la qual cosa va haver d'intervindre el propietari del bar.

A més, la jove va contar que no és el primer episodi de violència que pateix per part de la seua parella i que ell l'amenaçava dient-li que no telefonara a la policia.

Posteriorment, la jove va proporcionar als agents el domicili del presumpte agressor així com una descripció física. Immediatament, la patrulla es va traslladar a l'habitatge del jove, que va admetre haver discutit amb la seua parella.

Per tot això, el presumpte autor dels fets va ser detingut i va passar a disposició judicial mentre que la jove va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre assistència.

next