La policia deté dos joves per perseguir i amenaçar amb cadenes dues dones transsexuals a València

Els agressors van increpar dues persones per la seua identitat sexual i van intentar atropellar-ne una tercera que tractava d'ajudar les víctimes
3 desembre 2019 11:22h
Els fets van ocorrer el 23 de desembre. / EP

VALÈNCIA. La Policia Local de València va arrestar la passada matinada del dissabte 23 de novembre dos joves de 19 i 22 anys que van perseguir i amenaçar amb cadenes dues dones transsexuals, segons ha avançat el Levante-EMV. Els agressors van acorralar-les en un parc i posteriorment van tractar d'atropellar un home que va eixir en la seua defensa. 

Els fets van ocórrer quan les dues dones es trobaven al costat de la parada de l'EMT del carrer de Joaquín Ballester. Els dos joves van aturar el vehicle que conduïen davant seu i les van escridassar: "¡Maricón! ¡Travelo de mierda, que tienes polla!".

Segons el relat de l'esmentat diari, un tercer jove que passava per allí va eixir en defensa de les dues dones, per la qual cosa va resultar increpat fins al punt que els agressors tractaren d'atropellar-lo amb el seu cotxe. 

Mentre tractaven d'escapar caminant per la vorera, ambdues víctimes van ser perseguides pel cotxe. Quan van entrar en un parc, els dos ocupants van baixar dels vehicles –un tercer, que no ha sigut denunciat per no tindre participació en els fets, es va quedar a l'interior– i van anar darrere d'elles fins a acorralar-les.

Una vegada allí, els van tallar l'eixida i, amenaçant-les amb una cadena a la qual havien lligat tres cadenats de grans dimensions, els van cridar "vamos a matarlas" i "maricones, os vamos a cortar la polla. Hay que matar a la gente como vosotros. ¿No os da vergüenza por vuestra familia?", segons el relat que realitza el diari. 

Finalment, ambdues van aconseguir eixir del parc i arribar al seu cotxe, mentre que els agressors van pujar al seu i les van perseguir. A l'altura de l'antic Hospital La Fe, un cotxe de la Policia Local es va creuar amb ells. Davant dels crits d'ajuda de les dues dones, els agents van intervindre i detingueren els joves després que intentaren escapar. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next