La Policia deté dos joves per pintar grafits en un tren de Renfe

Els detinguts havien sigut sorpresos abans pintant altres vagons
24 abril 2019 19:02h
Quan la Policia va arribar, la pintura encara estava fresca. / EUROPAPRESS

VALÈNCIA. Agents de la Policia Nacional han detingut en la nit del dimarts dos joves de 27 i 29 anys després de ser sorpresos per un vigilant de seguretat de Renfe realitzant grafits en els vagons d'un tren. També se'ls imputen els danys produïts la nit anterior en un altre comboi.

Després de ser requerits pel vigilant, els policies van observar que les pintades estaven recents encara, ja que la pintura estava fresca i feia olor. El grafit tenia una extensió d'uns 18 metres.

Mentre la patrulla s'entrevistava amb el vigilant, altres agents van localitzar en el costat contrari del carrer Pianista Amparo Iturbi un vehicle amb dos joves que encaixaven amb les característiques descrites pel testimoni i tots dos portaven les mans i roba tacades de pintura, per la qual cosa van ser identificats i els van intervindre cinc bosses amb 34 pots de pintura de l'interior del vehicle.

També van saber que la nit anterior van ser sorpresos realitzant grafits en un altre comboi, amb una pintada d'uns 26 metres. Finalment, els joves –un d'ells amb antecedents policials– van ser detinguts com a presumptes autors de dos delictes de danys, ja que la reparació dels combois podria estar al voltant dels 4.000 euros per vagó.

Tots dos han sigut posats en llibertat després de prestar declaració, amb l'obligació de comparéixer en el jutjat quan siguen citats.

next