La Policia deté un home que va instal·lar una càmera de vídeo a un bany de dones de la UPV

Els agents van registrar el domicili del detingut i van trobar les peces de roba que portava quan va fer enregistraments de prova amb el dispositiu de vídeo
9 juny 2019 13:37h
Una usuària del bany públic es va adonar al gener de la presència del dispositiu en el porta-rotllos de paper higiènic. / POLICIA 

VALÈNCIA. Agents de la Policia han detingut un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets, ja que hauria col·locat una microcàmera de vídeo oculta en els serveis femenins d'un dels campus de la Universitat Politècnica de València.

Una usuària d'aquest bany públic es va adonar al gener de la presència del dispositiu en el porta-rotllos de paper higiènic i va posar aquests fets en coneixement dels empleats del centre, que van portar la càmera a la Policia. A més, va interposar una denúncia.

Una vegada analitzada la càmera, els agents de la Policia Nacional van constatar que contenia vídeos gravats en el lloc en què va ser instal·lada i enregistraments de prova realitzats pel sospitós en el seu domicili, així com unes altres on es podia visualitzar part de la vestimenta de l'autor en el moment de col·locar el dispositiu.

Els agents van localitzar en el registre dut a terme en el domicili del detingut algunes de les peces de roba que suposadament portava en el moment de col·locar la cambra en el bany, així com el lloc on s'hauria registrat l'escena de prova analitzada pels agents.

next