La policia deté un home que va posar una substància en la beguda de dues dones per a debilitar-les

Les víctimes van necessitar assistència mèdica a causa dels efectes secundaris que els va provocar la substància
13 maig 2019 16:44h
Els fets van ocórrer la nit de dissabte a diumenge en un local al carrer Eugenia Viñes de València. / EFE

VALÈNCIA. Un home de 40 anys ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en un local al carrer Eugenia Viñes de València per ficar en la copa de dues dones, de 25 i 27 anys, una substància que va provocar que se sentiren dèbils. Segons la Policia Local, el detingut també portava damunt una bossa de plàstic amb nou pastilles, una bossa amb cocaïna i 115 euros en metàl·lic.

Els fets van ocórrer a les 3.45 hores d'aquest diumenge quan una de les joves, de 25 anys, va telefonar a la Policia per a denunciar que estava en la discoteca amb la seua amiga i dos homes, un d'ells conegut de la seua amiga, que li havia introduït una mica de sabor amarg en la copa que va provocar que se sentiren marejades, dèbils i amb angoixa fins que van eixir del local.

Els agents van requerir el servei mèdic per a atendre les dones i van demanar la col·laboració al servei de seguretat privada de la discoteca per a localitzar els dos homes, als quals les víctimes van identificar. Al detingut també se li va registrar el vehicle, on els agents van trobar una altra bossa de plàstic que contenia una substància en pols de color marró amb un pes total de 0,44 grams, així com 90 euros.

Una de les víctimes va voler denunciar els fets i ambdues van ser traslladades a l'Hospital Clínic després de vomitar en diverses ocasions, patir tremolors i, fins i tot, que una d'elles mostrara dificultat per a mantindre's dreta. En el lloc dels fets també es va presentar el pare d'una de les víctimes, al qual va telefonar la Policia Local.

next