La Policia deté un home que va violar una jove el 2017 després que intentara agredir una estudiant al febrer

L'agressor ha sigut identificat gràcies a unes proves d'ADN que es van recollir de la roba de la primera víctima
8 juny 2019 12:35h
La Policia intenta determinar si aquest home és responsable de més agressions sexuals. / EFE

VALÈNCIA. La Policia ha detingut l'autor d'una violació comesa el 2017 a València a una jove de 19 anys després d'eixir d'una discoteca amb una amiga, gràcies a una prova d'ADN realitzada a l'agressor per un intent d'agressió a una estudiant aquest mes de febrer.

El detingut, de 49 anys, va ser detingut aquest dijous com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a partir de les característiques físiques aportades per la víctima i un testimoni, un home que va sentir els crits de la xica i va acudir en la seua ajuda.

La Policia Científica ha pogut determinar que el presumpte autor de la violació comesa el 2017 era la mateixa persona arrestada per l'intent d'agressió dos anys després, gràcies al fet que en aquell moment van prendre mostres d'ADN de la roba que vestia la víctima.

L'agressió per la qual va ser detingut dijous va tindre lloc a la fi del 2017, quan la víctima, una jove de 19 anys, tornava a les cinc menys quart de la matinada al seu domicili després d'eixir d'una discoteca i l'agressor es va abalançar sobre ella i la va introduir en un portal del districte d'Exposició. 

L'altre cas correspon a febrer, quan va intentar agredir sexualment a una estudiant que va ser ajudada per un home que estava pròxim al lloc, la presència del qual va fer fugir a l'agressor.

Aquest home va seguir el presumpte agressor i es va produir un forcejament entre tots dos, però va aconseguir escapar. Posteriorment va acompanyar la xica a una dependència policial i van relatar els fets. El detingut va passar a disposició judicial i les investigacions continuen obertes per a esclarir si és responsable d'altres agressions sexuals produïdes en els últims mesos.

next