La Policia d'Elda immobilitza un autobús escolar després que el conductor haja donat positiu en cànnabis

El vehicle procedia de Villena i també havia recollit alumnes de Saix
5 febrer 2019 19:09h
Durant els controls practicats aquest dimarts al matí s'han inspeccionat tres autocars adscrits al transport escolar. / AJUNTAMENT D'ELDA

ELDA. La Policia Local d'Elda (el Vinalopó Mitjà) ha immobilitzat aquest dimarts un autobús de transport escolar després que el conductor haja donat positiu en drogues, en concret en THC (cànnabis), segons ha comunicat l'Ajuntament.

Aquesta intervenció s'emmarca dins dels controls que realitzen els agents amb motiu de la campanya de transport escolar que duu a terme aquesta setmana la Direcció General de Trànsit (DGT) per a verificar si els vehicles i conductors compleixen els requisits administratius; les mesures de seguretat; els temps de conducció i descans, i la resta d'obligacions.

Durant els controls practicats aquest dimarts al matí s'han inspeccionat tres autocars adscrits al transport escolar. El conductor d'un d'aquestos vehicles ha donat positiu en cànnabis en la prova indiciària de drogues a la qual ha sigut sotmés, afirma la nota de premsa del consistori.

Aquest autobús procedia de Villena (l'Alt Vinalopó) i, abans d'arribar a Elda, també havia recollit alumnes de Saix (l'Alt Vinalopó), assenyala el comunicat.

Els agents han denunciat al conductor per anar al volant amb presència de drogues en l'organisme i el vehicle ha quedat immobilitzat fins que un altre xofer, després de sotmetre's a les mateixes proves, ha pogut fer-se càrrec de l'autocar.

La mostra de saliva serà remesa a un laboratori en els pròxims dies, per la qual cosa el seu resultat no es coneixerà fins a dins de dues setmanes.

next