La policia investiga un frau a l'EMT de València per 4 milions d'euros 

La investigació apunta, de moment, a una única implicada: la cap d'administració de l'empresa
27 setembre 2019 13:58h

VALÈNCIA. L'Empresa Metropolitana de Transports (EMT) de València ha patit un frau de 4 milions d'euros, segons ha informat aquest matí el gerent de l'empresa pública, José Enric García. La Policia Nacional ja ha obert una operació per a investigar uns fets que, de moment, només apunten a una única implicada: la cap d'administració de l'empresa.

Els fets van arribar a coneixement de l'empresa aquest dilluns i García va presentar la corresponent denúncia a la Policia Nacional. De moment, la responsable d'aquest frau, que comptava amb una llarga trajectòria a l'EMT de València, ja ha sigut acomiadada. 

Per tal de preservar la línia d'investigació, García no ha volgut aportar més dades per la situació. De moment han convocat aquesta vesprada un Consell d'Administració de forma urgent. Segons ha explicat, ara l'objectiu immediat és recuperar "fins l'últim euro" defraudat. 

El Comité d'Empresa de l'EMT demana presumpció d'innocència

El Comité d'empresa de l'EMT de València ha indicat que no s'ha respectat la presumpció d'innocència de l'empleada acomiadada per un suposat frau de quatre milions d'euros en aquesta empresa i s'ha posat a la seua disposició per a defensar la seua honradesa. Així mateix, ha demanat tant una investigació policial com judicial per a depurar les responsabilitats adients dins de la investigació de la suposada estafa. 

next