La Policia obri una investigació pel suïcidi d'una dona després que es difonguera un vídeo sexual

Els companys de feina de la víctima van filtrar i compartir les imatges
29 maig 2019 11:50h
En aquests moments, els agents estan analitzant el vídeo i comprovant qui el va compartir i si la dona va patir assetjament per part d'alguns companys de l'empresa on treballava, del grup Iveco. / SCT

MADRID. La comissaria de la Policia Nacional d'Alcalá de Henares ha obert una investigació sobre el cas de la dona que es va suïcidar aquest dissabte després que es difonguera entre els companys de feina un vídeo sexual de fa cinc anys on ella apareixia. Així ho recull Europa Press, segons ha confirmat una portaveu de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

La Policia ha obert la investigació d'ofici, ja que la víctima no va interposar cap denúncia. En aquests moments, els agents estan analitzant el vídeo i comprovant qui el va compartir i si la dona va patir assetjament per part d'alguns companys de l'empresa on treballava, del grup Iveco.

Després de la reforma del Codi Penal del 2015, arran del cas d'Olvido Hormigos, s'estableix una pena de presó de tres mesos a un any o una multa de sis a dotze mesos a qui, "sense autorització de la persona afectada, difonga, revele o cedisca a tercers imatges o enregistraments audiovisuals d'aquella que haguera obtingut amb la seua anuència en un domicili o en qualsevol altre lloc fora de l'abast de la mirada de tercers, quan la divulgació menyscabe greument la intimitat personal d'eixa persona".

next