El pont del 15 d'agost començarà amb ruixats a l'interior nord i amb un ascens de les temperatures

Divendres es preveuen intervals de núvols baixos al matí al litoral, mentre que els termòmetres no experimentaran canvis significatius
14 agost 2019 11:09h
Aquest dijous les temperatures mínimes pujaran lleugerament però no variaran al sud del territori. Les màximes es mantindran sense canvis, excepte a la demarcació d'Alacant, on viuran un lleuger ascens. / EFE

VALÈNCIA. El pont del 15 d'agost començarà amb ruixats a l'interior de la demarcació de Castelló i amb un ascens de les temperatures. Aquest dijous el cel estarà poc nuvolós o clar, amb intervals de núvols baixos al matí a la meitat nord del litoral i amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior de les comarques del nord, on no es descarten ruixats vespertins que podrien anar acompanyats d'alguna tempesta ocasional. 

El vent serà variable fluix, tendint a la vesprada a component est amb intervals de sud-est moderat als litorals nord de les demarcacions de Castelló i d'Alacant. Pel que fa a les temperatures mínimes, pujaran lleugerament però no variaran al sud del territori. Les màximes es mantindran sense canvis excepte a la demarcació d'Alacant, on viuran un lleuger ascens. 

Divendres, 16 d'agost, el cel estarà poc nuvolós o clar, amb intervals de núvols baixos al matí als litorals de la demarcació de Castelló i de la de València, i al nord de la d'Alacant. El vent serà variable fluix, tendint a la vesprada a component est, i les temperatures no experimentaran canvis significatius. 

L'Aemet preveu per a dissabte cel poc nuvolós o clar, amb intervals nuvolosos al nord de la demarcació de Castelló. El vent serà variable fluix amb predomini de component est i les temperatures mínimes pujaran, especialment en zones d'interior de les demarcacions de València i Alacant. Pel que fa a diumenge, no es preveuen canvis significatius.

next