El popular Carlos Mazón, elegit nou president de la Diputació d'Alacant

Mazón ha aconseguit la vara de comandament amb el vot dels 14 diputats del PP i els 2 de Ciutadans, de manera que suma majoria absoluta
19 juliol 2019 13:57h
Com més Alacant, molta més Comunitat", ha manifestat. Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

ALACANT. Carlos Mazón ha sigut elegit aquest divendres com a nou president de la Diputació d'Alacant, en la sessió d'investidura i de presa de possessió dels 31 diputats de la institució que s'ha celebrat hui al Palau Provincial.

Mazón ha aconseguit la vara de comandament amb el vot dels 14 diputats del PP i els 2 de Ciutadans, de manera que suma majoria absoluta. El candidat del PSPV, Toni Francés, ha rebut els 14 vots de la bancada socialista, i l'únic diputat de Compromís, Gerard Fullana, s'ha votat a ell mateix.

El nou president de la institució provincial ha donat la mà a l'oposició, per a trobar "punts de trobada i consensos", i al Consell, per a des de "la ferma defensa dels interessos" de la demarcació evitar les "discrepàncies. " Com més Alacant, molta més Comunitat", ha manifestat. Així, ha apostat per deixar de ser "polítics" per a ser "'poblítics'".

A l'acte de presa de possessió han assistit, entre d'altres, el president de la Generalitat, Ximo Puig –que ha advocat per realitzar una col·laboració consensuada entre les institucions–; el secretari general del PPCV, Teodoro García Egea, i la Síndica del PP a les Corts i presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

next