Moviments de fitxes entre conselleries per a seguir completant el tercer escaló del govern

Zulima Pérez, Cristina Moreno i Juan Pérez Ballester, entre els noms per a ocupar noves direccions generals
19 juliol 2019 16:59h
El Consell ha presentat una nova tanda de nomenaments. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Com cada divendres, el Consell ha presentat una nova tanda de nomenaments en les direccions generals de l'administració. Si bé les més cridaneres han sigut la d'Esther Ortega com a cap del gabinet del president i la de Blanca Marín com a secretària autonòmica de Comunicació, el govern també ha desvetllat altres 9 noms, entre ells alguns que ja ocupaven importants responsabilitats en l'anterior executiu. 

És el cas de la nova directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, que ja havia passat per la Secretaria Autonòmica de Transparència en la legislatura anterior i, posteriorment, va passar a ocupar la Subsecretaria d'Hisenda sota la direcció de Vicent Soler. Ara s'incorpora en aquesta nova àrea que gestiona la Mesa del Diàleg Social, de la qual formen part empreses i sindicats, i que depén del departament de Presidència.

Altre corriment de càrrecs és el que ha sofert David Alfonso Jarque, que ha passat de ser el subsecretari de la vicepresidència de Mónica Oltra a ser el director general de Funció Pública en la Conselleria de Justícia de Gabriela Bravo. El mateix ocorre amb Cristina Moreno, que passa de ser directora general de Treball en la Conselleria d'Economia (Rafael Climent) a la Subsecretaria d'Hisenda.

Un altre canvi destacat és el de José Manuel Garcia Duarte, fins ara cap tècnic d'À Punt, que deixa aquest càrrec orfe per a incorporar-se a la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, depenent d'Hisenda. Aquesta Conselleria incorpora també una cara nova, la de Juan Pérez Ballester, tècnic d'investigació de l'Institut Valencià d'Investigació Econòmica (Ivie), que passa a ser el director general de Model Econòmic i Finançament.

D'altra banda, hi haurà continuïtat al capdavant de l'Institut de les Dones, una àrea depenent de la Conselleria d'Igualtat, que tornarà a dirigir Maria Such

Noves incorporacions

Entre els noms nous que se sumen al tercer escaló del Botànic es troben el director general de Formació Professional, Manuel Gomicia; la directora general de Planificació, Eficiència i Atenció al Pacient, Llanos Cuenca, i la directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament, Maria Consuelo Angulo –abans vicepresidenta del Fons Valencià per la Solidaritat–. 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next