Potries retira la bandera de la UE pel tracte a l'Open Arms i donarà a l'ONG el que recapte amb el Music Fest

L'Ajuntament ha insistit en "la necessitat de garantir vies legals i segures d'entrada a la UE per tal d'acabar amb les xarxes de tràfic de persones"
14 agost 2019 19:15h
L'Alcaldia de Potries recau en Assumpta Domínguez, de Compromís. / AJUNTAMENT DE POTRIES

VALÈNCIA. L'Ajuntament de Potries (la Safor) ha aprovat aquest dimecres una resolució en suport del vaixell Open Arms "davant la situació d'abandonament per part dels governs competents" que consisteix en la retirada simbòlica de la bandera de la Unió Europea.

D'aquesta manera, el govern local, liderat per Assumpta Domínguez, de Compromís, ha volgut insistir en "la necessitat de garantir vies legals i segures d'entrada a la UE per tal d'acabar amb les xarxes de tràfic de persones" i insta a "adoptar mesures urgents per tal de resoldre el drama humanitari que es viu a la Mediterrània i a les fronteres europees".

Així mateix, ha anunciat que l'Ajuntament, com a organitzador del festival intercultural Potries Music Fest, ha acordat amb el seu director artístic, Ausiàs Garrigós, i amb la cantant Eva Dénia donar íntegrament a l'ONG Proactiva Open Arms la recaptació del concert previst per al pròxim diumenge.

next