El PP aprova per unanimitat les candidatures per a nomenar els seus 14 diputats provincials a Alacant

Carlos Mazón encapçala la llista com a candidat a la Presidència de la Diputació d'Alacant
8 juliol 2019 17:43h
Segons el PP, el nou equip que encapçala Carlos Mazón combina "experiència" i "renovació". / EUROPA PRESS

ALACANT. El comité executiu del Partit Popular de la demarcació d'Alacant ha aprovat aquest dilluns per unanimitat les candidatures per a ocupar els 14 escons que corresponen al PP a la Diputació d'Alacant i que encapçala Carlos Mazón com a candidat a la Presidència de la institució. 

El president provincial en funcions, Eduardo Dolón, ha manifestat "l'obligació del Partit Popular de continuar la defensa de la província d'Alacant des de totes les institucions". 

Per a això, segons ha afirmat en un comunicat, s'ha confeccionat "un equip de diputats que mesclen experiència amb una important renovació per a donar un impuls a la labor de suport als municipis que realitza la Diputació d'Alacant". 

Per part seua, el candidat a president de la Diputació, Carlos Mazón, ha agraït la tasca tant de Pepe Císcar al capdavant del PP d'Alacant com de César Sánchez en la institució. "Heretem com a partit la gestió tant de César Sánchez com del seu equip i continuarem amb la seua tasca des del diàleg amb totes les institucions sempre amb l'objectiu de millorar la vida dels alacantins i amb les necessitats de la nostra província com a reivindicació innegociable", ha apuntat. 

Així mateix, la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha traslladat el suport de la direcció regional al nou equip popula a la Diputació d'Alacant i els ha animat a "treballar dur per la província" i "front un Consell que discrimina la província". 

La relació de diputats provincials aprovada pel comité executiu provincial inclou per Alacant Carlos Mazón (Alacant), Alejandro Morant (Busot) i Sebastián Cañadas (Mutxamel).

Per Alcoi està Javier Sendra (Planes); per Dénia, Juan Bautista Roselló (Rafòl d'Almunia), i per Oriola, Eduardo Dolón (Torrevella), María Gómez (Almoradí) i Adrián Ballester (Redovà).

Així mateix, per Elx s'han triat Miguel Ángel Sánchez (Crevillent), Juan de Dios Navarro (Elx) i Ana Serna (Albatera). Així mateix, per Elda va Mari Carmen Jover (l'Alguenya). Finalment, per la Vila Joiosa estaran Bernabé Cano (La Nucia) i Juan Francisco Pérez (Finestrat).

next