El PP troba que els comptes de la Generalitat "menyspreen" València i demana 30 milions més

El grup parlamentari popular a les Corts ha presentat esmenes als pressuposts del 2020 amb l'objectiu que s'incremente la inversió per habitant a la ciutat 
7 desembre 2019 17:31h
Catalá: "Lluny han quedat els més de 180 milions de mitjana anual d'inversions que feien a la ciutat els governs de PP". En la imatge, la portaveu municipal del PP a València, durant la campanya electoral d'aquest novembre. / @MJOSECATALA

VALÈNCIA (EFE). La portaveu municipal del PP a València, María José Catalá, ha reclamat al Consell que incremente en 30 milions les inversions per a aquesta ciutat en els pressuposts per al 2020, especialment per a "construir col·legis i centres de salut, fomentar la cultura i millorar la conservació de l'Albufera".

En un comunicat, Catalá ha anunciat que el grup parlamentari popular a les Corts ha presentat esmenes als pressuposts de la Generalitat amb l'objectiu que s'incremente la inversió per habitant a la ciutat de València, "que amb el Consell del Botànic se situa molt per davall respecte a la mitjana de la Comunitat".

"Un veí de la ciutat no rep ni una quarta part de la inversió mitjana destinada a la Comunitat", segons Catalá, qui assegura que la inversió mitjana per habitant és de 180 euros, enfront dels 38 d'un veí de València. Segons Catalá, en el projecte pressupostari del Consell per al 2020 hi ha "un menyspreu absolut a la ciutat de València".

"Lluny han quedat els més de 180 milions de mitjana anual d'inversions que feien a la ciutat els governs de PP, enfront dels escassos 24 de mitjana que inverteix el Consell del president Puig", ha criticat la popular.

next