PP i Ciutadans fan el candidat d'Esquerra Unida alcalde de Muro

Les forces d'esquerres no han arribat a cap pacte que permetera sumar els quatre regidors de Compromís als dos dels socialistes i els dos d'EUPV
15 juny 2019 13:45h
Tomàs ha sumat set vots, dos de la seua formació més quatre del PP i dos més de Cs. / VIQUIPÈDIA

VALÈNCIA. El candidat a l'Alcaldia de Muro (el Comtat) d'Esquerra Unida, Gaby Tomàs, s'ha erigit com a president de la corporació local després que aquest dissabte haja rebut els vots del grup popular i de Ciutadans.

Amb només dos regidors, Esquerra Unida arriba a l'Alcaldia de Muro després que el candidat del partit d'esquerres haja sumat els vots suficients per a assolir una majoria que permeta governar el municipi.

Malgrat que el PP arribava al ple de constitució del consistori amb quatre regidors obtinguts en les passades eleccions municipals, l'agrupació local ha decidit votar Tomàs, que només comptava amb els dos suports de la seua formació. El candidat d'Esquerra Unida també ha rebut el suport del regidor de Ciutadans.

Així, els quatre regidors de Compromís han votat el seu candidat, mentre que el dos representats del PSPV al municipi han votat en blanc.

next