El PPCV encara el final de campanya reiterant-se en la identitat: "Farem que aquesta terra recupere l'orgull de ser valenciana i espanyola"

Els populars remarquen en els actes celebrats en els últims dies que la formació és garant de les essències i Bonig, una opció "de progrés, de confiança i llibertat"
21 abril 2019 19:40h
Elena Bastidas diu que només hi ha dues opcions polítiques al País Valencià: "Una que mira al passat i una altra que mira al futur". / PPCV

VALÈNCIA. La número dos en la llista del PPCV a les eleccions autonòmiques per València, Elena Bastidas, ha assegurat que la formació "encara l'última setmana de campanya electoral amb més il·lusió i força que mai". "Falta una setmana per a aconseguir el canvi polític més necessitat per aquesta terra i comptar per primera vegada amb una dona presidenta de la Generalitat: Isabel Bonig", ha subratllat.

Tanmateix, tant l'acte central de campanya del PP aquest dissabte a Alacant com els comunicats del partit continuen tractant de traure punta al discurs identitari dels valencians per a convéncer els votants. De fet, la mateixa Bonig va avançar divendres a l'Alcora (l'Alcalatén) que una de les mesures que durà a les Corts si és presidenta serà recuperar la derogada Llei de Senyes d'Identitat. Durant els últims tres dies, la formació conservadora s'ha reiterant en el fet que només el PPCV és garant de conservar i recuperar la identitat "valenciana i espanyola".

Així doncs, Bastidas ha valorat que durant la campanya "molts valencians s'han tornat a il·lusionar en veure la força de Bonig i la seua claredat d'idees per a aplicar un projecte amb mesures molt concretes", ha explicat.

"Ja toca tindre una dona presidenta", ha reivindicat Bastidas, qui assegura que els votants, davant "un Puig cansat, esgotat i sense idees, enfront de la pitjor versió d'un PSOE entregat a l'extrema esquerra i als independentistes, està el PP renovat que defensa la igualtat i la llibertat de tots els espanyols i valencians". I ha assegurat que la seua formació "farà que aquesta terra recupere l'orgull de ser valenciana i espanyola".

Bastidas ha indicat que la campanya electoral va de "menys a més, amb una tendència clarament ascendent cap al canvi que suposa Isabel Bonig", encara que ha lamentat que el cara a cara entre els candidats del PPCV i PSPV no duga a terme per "la negativa" de Puig.

"El candidat socialista té por i tampoc en això ha sigut capaç de fer allò que exigia als altres el 2015. Quan es tracta de confrontar projectes polítics... res de res, s'espanten, ixen fugint", ha afegit.

Al seu judici, en aquesta campanya es veuen confrontats dos projectes: "Un que mira al passat i que no proposa res nou i un altre que mira al present i al futur i que presenta mesures en positiu per a millorar la vida de la gent com la revolució fiscal, econòmica i social de Bonig".

Bastidas ha asseverat que "uns proposen desunir i enfrontar" mentre que "el PP vol governar per a tots, sense sectarismes". En la seua opinió, Isabel Bonig "aconsegueix transmetre il·lusió i esperança a la gent".

En aquest sentit, ha manifestat que en l'esquerra només es veuen "excuses i abatiment" enfront de la proposta del PPCV "en positiu per a construir un demà d'oportunitats i prosperitat". "Puig significa incertesa, improvisació i desconcert mentre que Bonig és un futur de progrés, de confiança i, sobretot, de llibertat", ha conclòs.

next