L'Antiga de Campanar celebra els seus 30 anys en la Secció Especial sent la millor falla de València 

El pòdium el completen la falla del Pilar i Convent Jerusalem
16 març 2019 21:50h
L'Antiga de Campanar ha guanyat també el premi d'enginy i gràcia. / EFE

VALÈNCIA. El jurat de la secció especial ha triat la falla l'Antiga de Campanar com el millor monument del 2019. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha sigut l'encarregat d'anunciar la deliberació del jurat. Per al jurat el monument de l'artista faller Carlos Carsí ha merescut el primer premi de la secció especial. 

L'Antiga de Campanar ha aconseguit revalidar el primer premi que ja va aconseguir el 2017. Amb el primer premi d'enguany la comissió del barri de Campanar tanca de manera exitosa la celebració del seu trenta aniversari en la màxima categoria fallera. 

Però no només s'han alçat amb aquest guardó, la falla, que oficialment s'anomena Monestir de Poblet-Aparici Albiñana, ha guanyat també el premi d'enginy i gràcia.

En segon lloc ha quedat la comissió de Plaça del Pilar amb la falla anomenada 'Qui mou els fils?', de l'artista Francisco Torres, i en tercer lloc s'ha classificat la comissió de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal amb 'El Musical', de Pere Baenas. La resta de falles premiades, per ordre, han sigut Cuba-Literat Azorín, Na Jordana, Exposició-Misser Mascó, Sueca-Literat Azorín, Regne de València-Duc de Calàbria i Almirall Cadarso-Comte d'Altea.

next