Els Premis de Festes Inclusives No Sexistes reconeixen Vilafranca, l'Alcúdia de Crespins, Alaquàs i la Mancomunitat La Vega

Cadascuna de les entitats guardonades rebrà 10.000 euros; també s'ha concedit una menció especial, sense dotació econòmica, als ajuntaments de la Font d'en Carròs, Pedreguer, Benetússer i Mislata
20 novembre 2019 11:35h
"A tots aquests ajuntaments i entitats locals se'ls reconeix la seua tasca en la promoció de la igualtat de gènere en les seues festes", ha explicat la consellera Mónica Oltra. Imatge d'arxiu. / AJUNTAMENT D'ALAQUÀS

VALÈNCIA. La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha donat a conéixer aquest dimecres els municipis que han sigut guardonats amb els primers Premis de Festes Inclusives No Sexistes. Es tracta dels ajuntaments de Vilafranca, l'Alcúdia de Crespins i Alaquàs, així com la Mancomunitat La Vega. Tots ells obtindran un premi de 10.000 euros.

A més, el jurat també ha concedit una menció especial, sense dotació econòmica, als consistoris de la Font d'en Carròs, Pedreguer, Benetússer i Mislata.

Tal com ha explicat Oltra, coincidint amb la roda de premsa per a presentar la campanya de la Generalitat per al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, es tracta d'ajuntaments i entitats locals que en les seues festes ofereixen programacions i representacions des d'una perspectiva igualitària. 

L'objectiu d'aquests guardons, que enguany celebren la primera edició, és "incentivar tots els pobles i ciutats a presentar-se a futures convocatòries". Tot, amb el propòsit d'anar incloent la igualtat i la no violència en festes municipals i locals. 

"A tots aquests ajuntaments i entitats locals se'ls reconeix la seua tasca en la promoció de la igualtat de gènere en les seues festes, contribuint així a la ruptura d'estereotips de gènere, a propiciar la participació de les dones en condicions d'igualtat, i a l'eliminació de qualsevol forma de discriminació i violència contra les dones", ha manifestat la consellera.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next