El president de Femeval, Vicente Lafuente, l'opció preferida per a presidir Fira València

L'empresari metal·lúrgic ja forma part del patronat de la institució firal i és vicepresident de la CEV
4 octubre 2019 11:22h
El patronat haurà de renovar-se el proper mes de desembre. / CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL

VALÈNCIA. El president de Femeval, Vicente Lafuente, és el candidat preferit per a posar-se al capdavant del patronat de Fira València, càrrec que des de fa 6 anys ostenta el que fora president de la patronal Cierval fins a la seua dissolució, José Vicente González.

L'empresari metal·lúrgic és la principal opció perquè, a més de ser una persona jove, encaixa en la voluntat de la Conselleria d'Economia que el sector empresarial estiga equilibrat i que tres de les principals institucions –Fira València, la CEV i la Cambra de Comerç– estiguen dirigides per persones diferents.

A més, Lafuente, que encara no ha acceptat la proposta, té una bona relació tant amb el president de la patronal, Salvador Navarro, com amb el president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata, fet que facilitaria les relacions entre la Fira i les dues institucions. De fet, Lafuente és membre del Patronat de Fira València, com un dels sis vocals designats per la Cambra de Comerç. També és vicepresident tant de la patronal CEV com de Cepyme.

Renovar la presidència de José Vicente González

Tot i que la principal opció és Vicente Lafuente, no seria tampoc desgavellat pensar que, si no accepta la proposta, González revalidara el càrrec. Ell també ha jugat un paper important en la renovació de la Fira empresa pel Consell i, segons ha pogut saber Diari La Veu, des de la Conselleria estan satisfets amb la seua feina al capdavant de la institució firal.

agermana't

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next