El jutge envia també a presó la mare dels xiquets assassinats a Godella

La investigació està sota secret de sumari i els investigadors estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia 
17 març 2019 14:31h
El jutge també ha pres declaració a dos testimonis. / EFE

VALÈNCIA. El titular del jutjat d'instrucció número 4 de Paterna ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per a la mare dels dos xiquets assassinats dijous passat a Godella (l'Horta Nord) com a sospitosa d'aquest crim. El jutge també va enviar a presó provisional dissabte en les mateixes condicions el pare dels menors.

El jutge s'ha desplaçat a un centre hospitalari de Llíria per a prendre declaració a la detinguda i ha dictat després l'ordre d'empresonament, segons informa el Tribunal Superior de Justícia valencià, que afig que la detinguda està investigada per dos delictes d'assassinat i la causa segueix sota secret de sumari.

Segons fonts pròximes a la investigació i a l'espera que l'autòpsia determine les causes de la mort, els cadàvers dels dos menors presentaven colps al cap. Les mateixes fonts han assenyalat a EFE que, pel que sembla, la dona pateix alguna malaltia mental i tenia al·lucinacions, i el dia de la defunció dels xiquets va tindre un brot psicòtic. Per la seua banda, l'home es va acollir dissabte al seu dret a no declarar.

La dona va ser traslladada aquest divendres a l'hospital de Llíria per a ser sotmesa a un examen d'especialistes que determinara si estava en condicions de prestar declaració, sense perjudici que en un futur, i en cas que se sol·licite per l'autoritat judicial, puga ser sotmesa a noves proves, per part de metges forenses, amb la finalitat de valorar la seua imputabilitat.

next