Presó sense fiança per a l'home acusat d'assassinar la seua exparella a Dénia

L'agressor va ser detingut la matinada de dimarts després d'assaltar l'habitatge de la víctima, de qui tenia en vigor una ordre d'allunyament, i posar fi a la seua vida
24 octubre 2019 16:15h
El ciutadà ha prestat declaració aquest dijous davant la titular del jutjat, que ha decidit el seu ingrés a la presó. / NATXO FRANCÉS, EFE

ALACANT (EFE). La titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Dénia ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut aquest dimarts per matar la seua exparella en un pis d'aquesta localitat.

La causa està oberta inicialment per un delicte d'homicidi, dos delictes de trencament de sentència o mesura cautelar i un delicte de violació de domicili, sense perjudici d'una posterior qualificació jurídica, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià.

El ciutadà ha prestat declaració aquest dijous davant la titular del jutjat, que ha decidit el seu ingrés a la presó.

L'home va ser detingut aquest dimarts per suposadament degollar la seua exparella sentimental, sobre la qual tenia una ordre d'allunyament. Roman Ch. ha estat durant les últimes 48 hores en els calabossos de la comissaria de la Policia Nacional de Dénia i ha sigut conduït al Jutjat de Violència sobre la Dona per a ser interrogat.

next