El preu dels hotels augmenta fins a un 50% per al cap de setmana de les Falles

L'estada per a les nits del 15 al 17 de març puja als 155 euros enfront dels 75 habituals
11 març 2019 14:22h
Aquestes festes interessen sobretot pel turisme estatal, ja que el dia de Sant Josep també és festiu en altres autonomies. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El preu mitjà dels hotels de 3 i 4 estreles de València augmenta fins a un 50% del 15 al 17 de març les nits del divendres i dissabte de la setmana gran de les Falles, fins a arribar als 155 euros quan de normal se situa en els 75 euros, segons un estudi del cercador de viatges Kayak. A més, els hotels esperen registrar un 73% d'ocupació durant aquests dies, segons les dades de BigDataHOSBEC.

En el panorama internacional, els europeus són els més interessats en les festes valencianes, amb París i Londres al capdavant, encara que destaca així mateix l'aparició de Nova York en la classificació.

No obstant això, aquestes festes interessen sobretot els espanyols, ja que el dia de Sant Josep també és festiu en altres autonomies. Així, els sevillans són els que major nombre de cerques han realitzat, seguits dels bilbaïns i els compostel·lans.

En concret, els aeroports internacionals amb més cerques a València són París, Londres, Milà, Roma, Frankfurt, Hamburg, Berlín, Eindhoven i Nova York. En canvi, els estatals amb més cerques són Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la, Palma de Mallorca, Madrid, Santa Cruz de Tenerife, Les Palmes de Gran Canària, Vigo i Santiago del Monte (Astúries).

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next