El primer premi de la Loteria d'aquest dissabte cau íntegre a València i el segon, a Novelda

Les paperetes premiades es van vendre a l'administració número 17 del carrer Cervantes 2 de València i al número 19 del carrer de Colom de Novelda
19 octubre 2019 19:09h
Els reintegraments corresponen als números 5, 7 i 8.

VALÈNCIA (EP). El primer premi del Sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dissabte, dotat amb 600.000 euros al número, ha caigut íntegrament a la ciutat de València i ha correspost al 33005. A més, el segon premi també s'ha venut íntegrament al País Valencià, en concret en la localitat alacantina de Novelda.

La cèntrica administració número 17 del carrer Cervantes 2 de València ha sigut la que ha venut íntegrament el primer premi del sorteig d'aquest dissabte, segons la informació de Loteries i Apostes de l'Estat recollida per Europa Press.

Per part seua, el segon premi s'ha correspost amb el 60422, dotat amb 120.000 euros el número. S'ha venut íntegrament al número 19 del carrer Colom de Novelda. A més, els reintegraments corresponen als números 5, 7 i 8.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next