La primera regata de "vaixells bojos" premiarà en La Marina l'artefacte més divertit i la millor disfressa

L'esdeveniment consisteix en una competició nàutica en què no hi ha normes "ni límits" per a la construcció de cada 'vaixell'
18 abril 2019 13:59h
Cada equip participarà disfressat al comandament de la seua embarcació casolana i tematitzada./ LA MARINA DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La primera regata d'artefactes flotants de La Marina de València premiarà, el dissabte 6 de juliol, l'artefacte "més divertit" i la tripulació amb la millor disfressa.

Amb el nom de 'Vaixells Bojos', l'esdeveniment consisteix en una curiosa i divertida competició nàutica apta per a tots els públics i on cada equip participarà disfressat al comandament de la seua embarcació casolana i tematitzada.

Pràcticament no hi ha normes "ni límits" per a la construcció de cada 'vaixell', excepte els que marquen la imaginació i les bases del concurs, disponibles en la web de La Marina. "En aquesta carrera boja, surar ja serà un èxit", assegura l'organisme en un comunicat.

L'objectiu és que els participants es divertisquen i intenten navegar en una travessia amb eixida i arribada a La Marina de València, organitzadora del concurs, amb inscripció ja oberta. Els premis seran "tan divertits com estimulants".

Premi al Titànic

Es guardonarà la tripulació amb millor disfressa, l'artefacte més graciós, el més innovador, el més ecològic, el més efímer, la família més intrèpida, el tripulant més major i també el més jove. I, com a guardó especial, el Titànic al primer artefacte que arribe a la meta.

La regata també permetrà participar als espectadors des del moll de La Marina, des d'on podran animar el seu equip o 'boicotejar' la resta amb elements que facilitarà l'organització.

En finalitzar la competició, participants i assistents podran gaudir d'un esmorzar amanit amb música i activitats paral·leles per a tota la família.

next