El procés de participació de la remodelació de la plaça de l'Ajuntament de València començarà a l'octubre

Aquest treball de recollida de les aportacions ciutadanes es desenvoluparà durant quatre mesos i s'incorporarà als criteris del concurs públic d'idees de disseny de la nova plaça
10 setembre 2019 21:05h
 La regidoria de Participació Ciutadana s’encarregarà del procés ciutadà de consultes. / AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. El procés de participació per a dissenyar la conversió en espai de vianants de la plaça de l'Ajuntament de València s'iniciarà a l'octubre i durarà quatre mesos. Així ho ha anunciat la regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía, després de la reunió que ha mantingut la regidora amb l'empresa Paisaje Tranversal, que és l'encarregada de coordinar el treball per a recollir les aportacions ciutadanes al projecte que transformarà "la plaça més emblemàtica de la ciutat".

Valía ha recordat que el procés participatiu compta amb un pressupost de 50.000 euros i que l'objectiu que s'ha marcat Participació Ciutadana és que les conclusions estiguen enllestides en quatre mesos. Una vegada concloga aquest procés, arrancarà el següent termini que correspon a la presentació d'idees per al concurs públic de remodelació.

Tal com ja s'ha informat, la remodelació de la plaça de l'Ajuntament comptarà amb dos fases. La Regidoria de Mobilitat Sostenible s'encarrega de la nova planta viària que es configurarà en la primera fase i que incorporarà els criteris que han de incloure els equips redactors dels projectes a concurs. 

Mentrestant, la Regidoria de Participació Ciutadana s'encarregarà del procés ciutadà de consultes que ha de possibilitar l'execució del projecte final a càrrec de la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana.

next