Els professionals de l'ocupació i la gestió del desenvolupament local tenen una cita a València

L'esdeveniment, que se celebra el 14 de novembre i arriba enguany a la desena edició, està impulsat pel Grup de Recerca de Desenvolupament Territorial de la Universitat de València
9 novembre 2019 13:21h
La programació aprofundirà en les experiències seleccionades pel comité científic amb la celebració d'una taula i amb la presentació de tres projectes lligats a les tres demarcacions. / MANUEL BRUQUE, EFE

VALÈNCIA. Les X Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana reuniran a València els professionals del sector dijous vinent, 14 de novembre, amb l'objectiu de compartir experiències i posar en valor la funció que realitza el personal tècnic d'ocupació i gestió del desenvolupament local.

L'esdeveniment, impulsat pel Grup de Recerca de Desenvolupament Territorial de la Universitat de València (GRIDET), gira al voltant de la temàtica de la coordinació institucional multinivell i compleix el seu desé aniversari aportant un major protagonisme a les experiències presentades.

Les jornades començaran a les 09.30 hores a la Facultat de Ciències Socials i comptaran amb l'assistència del secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu. Així mateix, la programació aprofundirà en les experiències seleccionades pel comité científic amb la celebració d'una taula i amb la presentació de tres projectes lligats a les tres demarcacions.

Vora 150 persones han formalitzat la seua inscripció a l'esdeveniment, entre les quals figuren professionals, estudiants i organitzacions vinculades amb aquest àmbit. Les inscripcions continuaran obertes en els pròxims dies a través de la web www.gridet.blogs.uv.es.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next