Prohibit el bany a les platges d'Alboraia per "nivells elevats de paràmetres microbiològics"

El consistori ha comunicat que el tancament es dona després d'un avís del Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat
28 juny 2019 16:45h
Les mostres de les aigües analitzades van superar ahir els límits establits. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alboraia ha prohibit el bany a les platges de la Patacona i Port Saplaya Nord després de detectar en una anàlisi "nivells elevats de paràmetres microbiològics" en l'aigua.

Així ho ha comunicat el consistori en un comunicat, en què ha detallat que aquest tancament es produeix després de la comunicació emesa pel Servei de Planificació de Recursos Hidràulics i Qualitat de les Aigües de la Generalitat Valenciana.

"Les mostres de les aigües analitzades van superar ahir els límits establits segons el Reial Decret 1341/207, d'11 d'octubre, sobre la gestió d'aigües de bany per a ser aptes per al bany", han indicat, al mateix temps que han avançat que prendran una nova mostra d'aigua en aquest punt aquest divendres i, posteriorment, comunicaran els resultats.

L'Ajuntament ha activat el protocol pensat per a aquests casos i ha convocat l'òrgan Gestor de Platges i informat el Servei de Socorrisme, la Policia Local i la ciutadania.

next