Agermana't a Diari La Veu per 10 euros a l'any

16 maig 2019 14:34h /
FOTOGRAFIA DE DANIEL GARCÍA-SALA

Encara amb la ressaca del 28 d'abril, els partits tornen a estar en campanya, ara camí de les eleccions municipals i europees que se celebren el 26 de maig. Des de Diari La Veu estem pendents de les principals candidatures i vos expliquem les seues propostes i promeses per a la pròxima legislatura. A grans trets, l'esquerra duu a terme una campanya amb l'objectiu de consolidar els 'governs del canvi' encoratjada pels resultats del 28A, mentre que la dreta tractarà de revertir-los.

A més, el 26M cobrirem la jornada electoral amb l'aval que ens dona el treball fet el 28A. Seguiments minut a minut, fotogaleries, mapes i pactòmetres seran algunes de les ferramentes que emprarem i que posarem al vostre abast.

Però, tot això, sense oblidar que està pendent tancar el 'què', el 'com' i el 'qui' del Botànic 2.0. O el batejaran d'una altra manera? Per exemple, ja s'ha parlat del Pacte del Montgó. De tot això estem informant en el diari. Així, durant el període de campanya electoral i de les posteriors negociacions, l'equip de Diari La Veu vos oferirem tota la informació i les anàlisis més rellevants sobre l'actualitat política.

Per què he d'agermanar-me?

Podeu contribuir a fer més gran aquest mitjà agermanant-vos al projecte amb una aportació mínima anual de 10 euros [oferta vàlida des d'aquest divendres, 17 de maig, fins al 16 de juny]. Les persones agermanades a Diari La Veu reben en primícia, cada nit, un butlletí amb noves notícies no accessibles encara per al públic general. I, si vos animeu a fer una aportació de 20 euros, vos obsequiarem amb una botella de vi de LaVirtu del Mar.

Trieu una forma d'agermanament i feu la vostra aportacióA més, vos convidem a seguir-nos en les diferents xarxes socials on estem presents: Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Telegram i WhatsApp.

next