El PSOE decideix que Sánchez participe en un únic debat abans del 10N i tria els contrincants i la data

El Comité Electoral dels socialistes descarta de moment més encontres i tanca la porta a cap cara a cara perquè "no sabrien amb qui fer-lo"
3 octubre 2019 14:13h
El Comité Electoral del PSOE preveu que el candidat de la seua formació, Pedro Sánchez, participe en un únic debat a cinc. / FABIÁN SIMÓN, EUROPA PRESS

MADRID (ACN). El Comité Electoral del PSOE preveu que el candidat de la seua formació, Pedro Sánchez, participe en un únic debat a cinc –amb Casado, Rivera, Iglesias i Abascal– el dilluns 4 de novembre. El que no aclareixen els socialistes és si aquest debat a cinc ha de tindre lloc en una cadena pública o bé en una de privada.

De moment, el PSOE tanca la porta a cap cara a cara, com proposava per exemple TVE, perquè –segons va assegurar el secretari d'Organització del partit, José Luis Ábalos– "no sabria amb qui fer-lo". 

A més, els socialistes despleguen l'acord signat aquest dimecres amb la resta de formacions al Congrés i han acordat renunciar a la publicitat comercial exterior i la instal·lació de banderoles en la campanya del 10N. 

El pressupost de la formació per a la campanya, segons ha explicat en un comunicat, ha caigut dos milions d'euros respecte a les eleccions del 28A. 

next