El PSPV demana "responsabilitat" a Ribó en el "veto" al model del Botànic per a València

Borja Sanjuán, portaveu dels socialistes a l'Ajuntament, afirma que, si el Botànic és "bo" per a la Generalitat, ho serà també per a la ciutat
26 juny 2019 14:11h
El PSPV no s'ha pronunciat sobre la negativa de Ribó a la vicealcaldia i ha reclamat que s'aplique el model de la Generalitat a l'Ajuntament de València. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El portaveu del PSPV a la ciutat de València i membre de la comissió negociadora del futur govern de La Nau, Borja Sanjuán, ha demanat a l'alcalde de València, Joan Ribó, que "assumisca la seua responsabilitat" per a alçar el que des de files socialistes consideren com un "veto" al model del Botànic a l'Ajuntament de València.

"El PSPV ha fet una proposta molt coherent que és fer a l'Ajuntament allò que ens ha paregut a tots bé en la Generalitat", ha afegit Sanjuán. Al seu entendre, si l'acord del Botànic era "bo" per al conjunt del País Valencià, també hauria de ser-ho per a l'Ajuntament de València.

"Ha de ser bo per a la ciutat de València, ja que som els mateixos partits", ha afegit el portaveu de València, tot i que el tercer grup que forma part del Botànic, Unides Podem, no va obtindre representació a l'Ajuntament de València.

"Demanem a Joan Ribó que assumisca la seua responsabilitat com ho va fer Ximo Puig i que accepte alçar el veto al Botànic", un model que Sanjuán ha qualificat com a "compartit" i no "exclusiu del PSPV". "És el model que hem construït junts i, per tant, si volem seguir construint junts, allò que hem de fer és alçar el veto", ha conclós Sanjuán.

next