El PSPV denuncia pintades amb el missatge 'El Valle no se toca' en diverses seus de la demarcació de Castelló

Els locals socialistes de Nules, Borriana, Almassora i Castelló de la Plana han començat el dia amb missatges feixistes
13 octubre 2019 19:34h
El PSPV condemna els atacs feixistes a les seus socialistes de Nules, Borriana, Almassora i Castelló de la Plana. / PSPV

VALÈNCIA. L'Executiva Provincial del PSPV a la demarcació de Castelló ha denunciat públicament els atacs patits per les seus socialistes de les agrupacions locals de Nules, Borriana, Almassora i Castelló de la Plana. Segons es pot veure en les fotografies facilitades per la formació, a banda de simbologia feixista es pot llegir el missatge 'El Valle no se toca', uns fets sobre els quals l'organització socialista expressa la seua "condemna més ferma".  

El secretari general provincial, Ernest Blanch, ha lamentat "la violència dels qui no accepten les regles de la democràcia" i ha garantit que "aquests atacs no impediran que els socialistes continuem treballant per a recuperar la memòria i garantir la justícia democràtica i la dignitat".

Blanch ha manifestat la seua solidaritat amb la militància de Nules, Borriana, Almassora i Castelló. "No deixarem de defensar allò que és just", ha dit, i ha afegit: "La intolerància no té cabuda en la nostra democràcia".

"Enfront de la violència, la paraula; enfront del totalitarisme, la democràcia; enfront de la intolerància, la dignitat i la justícia democràtica", ha conclòs el dirigent socialista. 

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next