PSPV i Compromís inicien els contactes per a formar una coalició de govern a la Diputació de Castelló

Les formacions han intercanviat documents i s'han emplaçat a mantindre noves reunions de treball per a definir el model de funcionament de la 'Diputació del canvi'
20 juny 2019 18:18h
Aquesta ha sigut una primera trobada per a acostar postures, en la qual ambdues formacions han manifestat la seua voluntat de governar la Diputació de Castelló en coalició durant els pròxims quatre anys. / JUAN EMILIO PRADES BEL

CASTELLÓ DE LA PLANA. Les delegacions de PSPV i Compromís han iniciat aquest dijous una primera presa de contacte a València per a "acostar postures" i la formació del nou govern de la Diputació de Castelló, sota la premissa de la 'Diputació del canvi', ja que la presidirà un socialista després de 24 anys de govern del PP.

La delegació socialista ha estat encapçalada pel secretari de Relacions Institucionals del PSPV, Carlos Fernández Bielsa; el secretari general provincial de Castelló, Ernest Blanch, i el vicesecretari, Germán Renau. Pel que fa a Compromís, hi han anat Enric Nomdedéu i Carles Mulet, i la diputada Belén Bachero.

Aquesta ha sigut una primera trobada per a acostar postures, en la qual ambdues formacions han manifestat la seua voluntat de governar la Diputació de Castelló en coalició durant els pròxims quatre anys. Les reunions continuaran la setmana que ve a Castelló de la Plana, segons han informat les dues formacions en un comunicat.

Durant l'entrevista, les parts han intercanviat documents i s'han emplaçat a continuar negociant per a definir el model de funcionament de la 'Diputació del canvi' després de 24 anys de govern popular, "caracteritzats per la corrupció, el balafiament i una escassa prestació de serveis als municipis i a les ciutadanes i ciutadans dels xicotets pobles d'interior", segons han assenyalat les formacions.

next