El PSPV de Peníscola demana a la regidora independent Núria Calduch que retorne l'acta

Des del partit expliquen que han pres aquesta decisió per les "discrepàncies polítiques" i la "falta de compromís" de l'edil amb "el projecte socialista"
28 agost 2019 11:38h
El partit ha concedit a la regidora un termini de 24 hores per a donar una resposta. / IMATGE D'ARXIU AJUNTAMENT DE PENÍSCOLA

VALÈNCIA. El PSPV de Peníscola (el Baix Maestrat) ha decidit demanar a la regidora Núria Calduch, que va concórrer com a independent en la candidatura socialista, que retorne l'acta de regidora per les "discrepàncies polítiques" i la "falta de compromís amb el projecte socialista per a Peníscola".

El partit ha concedit a la regidora un termini de 24 hores per a donar una resposta, segons ha explicat la portaveu del grup municipal socialista, Isabel Esbrí, en un comunicat.

La portaveu ha detallat que la formació ha adoptat aquesta decisió "davant les crítiques abocades cap a la tasca de l'agrupació i la pèrdua de confiança".

"Encara que es tracta d'una decisió difícil, és millor adoptar-la com més prompte millor per a facilitar la labor del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Peníscola. El nostre únic objectiu és treballar per oferir una alternativa política que millore la vida col·lectiva dels veïns de Peníscola i necessitem persones compromeses al cent per cent amb aquest projecte", ha sostingut Esbrí. 

next