El PSPV presenta candidatures en el 96% dels municipis valencians per a les eleccions del 26 de maig

La formació celebra que enguany es presenten en més localitats que en els comicis dels anys 2011 i 2015
23 abril 2019 16:52h
El PSPV assegura que és el partit que més s'aproxima a la realitat dels ciutadans. / EFE

VALÈNCIA. El PSPV-PSOE presentarà en les eleccions municipals del 26 de maig candidatures a un total de 522 ajuntaments, el 96% dels del territori. Aquestes xifres "demostren el poder territorial del PSPV, la seua clara implantació municipal i la seua vocació municipalista, que s'ha vist incrementada en els últims quatre anys tenint més candidatures que el 2011 i el 2015", assenyalen des de la formació.

El secretari d'Organització dels socialistes valencians, José Muñoz, ha agraït així "l'esforç de totes les estructures del partit, tant a nivell provincial com comarcal i local per a aconseguir aquesta implantació històrica als ajuntaments", informa el partit en un comunicat.

"Som el partit dels valencians i les valencianes perquè som els que més ens acostem a la realitat més pròxima: els seus ajuntaments", ha asseverat, per a recordar que el 2015 van aconseguir que "més del 40% de les alcaldies foren socialistes i estar presents en el 80% dels governs locals".

Fa quatre anys van eixir "convençuts de millorar aquests resultats, perquè els ajuntaments socialistes han demostrat ser exemple de bona gestió, honradesa i polítiques progressistes". Així, ha assegurat que "el Partit Socialista té projecte de present i de futur per a la Generalitat, per a les tres diputacions i per als ajuntaments de la Comunitat Valenciana".

next