El PSPV presenta una llista "renovada" i "il·lusionant" a l'Alcaldia de València

Sandra Gómez assenyala que són "el projecte que fa avançar València sense deixar ningú arrere" 
17 abril 2019 12:30h
Mercedes Caballero també ha presentat les llistes municipals d'altres 230 municipis. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La portaveu del grup socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha registrat aquest dimecres en la Junta Electoral Provincial la candidatura que encapçala per a l'Alcaldia de la ciutat, una llista "renovada" que "il·lusiona" i amb "molta força i energia per a liderar la nova València" que vol el PSPV.

Aquest ha sigut el segon partit, després de Compromís per València, que ha registrat la llista que opta a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig i ho ha fet després de muntar guàrdia des de les 15 hores d'aquest dimarts, segons fonts del partit.

També la secretària general del PSPV de la demarcació de València, Mercedes Caballero, ha presentat davant la Junta Electoral Provincial i la de zona de València les llistes municipals de 230 municipis.

Les candidatures presentades representen un 86% dels municipis que conformen la demarcació de València i Caballero ha assegurat que en els pròxims dies s'ultimaran les llistes dels municipis restants.

Després de registrar la seua llista, Sandra Gómez ha dit als periodistes que aquesta és "una campanya on les postures estan molt clares" i ha afegit: "Hi ha qui proposa que València retrocedisca i torne a obrir falsos conflictes del passat que no existeixen o les [persones] que proposen quedar-nos com estem".

Enfront d'aquestes posicions, Gómez ha dit, "el PSOE proposa avançar amb una candidatura que il·lusiona, renovada, amb molta força i molta energia per a liderar la nova València que nosaltres proposem".

Segons Gómez, la llista està representada per "persones professionals, referents en el sector, que són sobretot recognoscibles dins dels àmbits on l'Ajuntament té una responsabilitat directa a l'hora de gestionar els problemes de la gent".

El PSOE, al seu judici, "representa la política que realment importa, la que parla dels problema de la gent, de les famílies que no poden portar els seus fills a una escoleta municipal, i nosaltres volem proposar un mapa que done resposta a aquestes necessitats".

El seu projecte vol fugir de "les polèmiques, els conflictes estèrils, de la política que realment no importa i que només busca fracturar i generar problemes entre els valencians i dividir-nos", ha afirmat. A més, Gómez ha volgut deixar "molt clar" que no representen "cap projecte que vol retrocedir, però –ha matisat– tampoc ens volem quedar com estem. Som el projecte que fa avançar València sense deixar ningú arrere".

next