El PSPV proposa una xarxa d'aparcaments públics en altura a sis barris de València

Els socialistes volen augmentar la inversió en l'EMT i aconseguir un servei de metro que funcione tota la nit
14 maig 2019 17:17h
Els aparcament seran de caràcter reversible, a fi de poder albergar espais d'ús públic si en el futur es redueix el nombre de cotxes en aquestes zones. / PSPV

VALÈNCIA. La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha anunciat que la ciutat comptarà amb una xarxa d'aparcaments públics en altura als barris del Cabanyal, Sant Marcel·lí, Natzaret, Orriols, Nou Moles i Malva-rosa. Seran, però, aparcaments de caràcter reversible, a fi de poder albergar espais d'ús públic si en el futur es redueix el nombre de cotxes en aquestes zones.

Gómez ha explicat que aquests aparcaments pretenen solucionar els problemes per a estacionar que es donen en aquests barris i se sumaran a un pla "per a calmar el trànsit", una altra de les propostes socialistes en matèria de mobilitat.

El pla del PSPV per a reduir el trànsit de València comença per la promoció del transport elèctric compartit. També s'apostarà per la reducció de la velocitat a 30 km/h pels carrers de la ciutat.

Així mateix, preveu augmentar la inversió en el transport públic de la ciutat incrementant en l'EMT el nombre de vehicles i les freqüències, millorant les connexions entre els barris i posant en marxa un títol de transport metropolità.

Respecte al metro, Gómez planteja obrir la línia 10 que connecta Natzaret amb tot València i poder tindre "per fi un servei públic nocturn que ens permeta viatjar en aquest mitjà de transport durant tota la nit".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next