El PSPV reivindica les polítiques socials del Botànic per a "seguir sumant" avanços la pròxima legislatura

Ximo Puig s'envolta de persones beneficiades per la gestió en Ocupació, Educació, Dependència, Sanitat i Habitatge per a presentar la campanya del 28-A
3 abril 2019 19:33h
Ximo Puig: "És el moment de continuar treballant, d'estar amb els peus a terra; és el moment de seguir sumant". / PSPV

VALÈNCIA. El PSPV ha presentat aquest dimecres a la vesprada la seua campanya per al 28 d'abril. Amb l'expressió 'Seguir sumant', la formació liderada per Ximo Puig fa palés que vol "seguir treballant", "seguir governant" i, en definitiva, que vol reeditar el pacte del Botànic. "Les polítiques d'aquest govern han sigut molt beneficioses però això no acaba ací", ha remarcat Maria Such, directora general de l'Institut Valencià de les Dones i presentadora de l'acte celebrat al Centre Cultural la Beneficència.

Such ha explicat que la campanya dels socialistes valencians "tracta de posar en valor les polítiques que hem dut endavant aquests quatre anys però també marcar un missatge clar: que no tot està fet i que ens queda treball per davant". A més, ha afegit que és "necessari fer memòria i recordar en quin moment i en quina comunitat vivíem fa quatre anys". 

Such també ha sigut l'encarregada de moderar les cinc persones que han participat en la presentació de la campanya, "cinc testimonis que la política pot canviar la vida d'algunes persones, cinc testimonis de l'efecte positiu de les polítiques d'aquests quatre anys en la ciutadania".

Aquestes cinc persones eren Paula Tomás, una jove titulada en Periodisme que va tindre la seua primera experiència laboral gràcies a un programa de Labora; Alicia Giner, professora de Secundària i mare del Cremona; Pilar Azagra, una dona amb dany cerebral adquirit beneficiada per la llei de dependència; Jerónimo Parejo, afectat per l'hepatitis C que no va poder ser tractat fins que va entrar l'actual executiu, i Estefania Santorcuato, una de les afectades pels impagaments de les ajudes a la vivenda l'any 2009. 

Puig, que ha sigut l'encarregat de tancar l'acte, ha tingut paraules per als cinc convidats i ha destacat que aquest ha sigut "l'exemple d'un govern honrat i estable". I ha afegit: "És important recordar el passat, saber d'on venim, però també recordar el poder de la política per a canviar les coses." Per això, ha remarcat que "aquesta campanya tracta d'avançar o de retrocedir" i que aquest "és el moment de progressar".

L'actual president i aspirant a reeditar el càrrec ha reconegut que "queda moltíssim per millorar": "Sabem que estem en la primera estació d'un gran projecte per a la regeneració de la Comunitat Valenciana". "És el moment de continuar treballant, d'estar amb els peus a terra; és el moment de seguir sumant", ha conclòs, aprofitant el lema de la campanya presentada aquest dimecres.

next