El PSPV tria Ciutadans per a governar Almassora

L'acord arriba després que les converses amb Compromís quedaren trencades i que aquests acusaren els socialistes de tindre "més predisposició a pactar amb la dreta"
31 juliol 2019 14:03h
Galí governarà junt amb els dos regidors de Ciutadans. / AJUNTAMENT D'ALMASSORA 

VALÈNCIA. Almassora (la Plana Alta) se suma a la llista de municipis on el pacte del Botànic no ha arribat a bon port. Si fa unes setmanes Compromís va acusar l'alcaldessa socialista, Mercedes Galí, de tindre "més predisposició a pactar amb la dreta" que amb ells, aquest dimecres les seues sospites s'han fet realitat i el PSPV ha tancat un acord de govern amb Ciutadans. 

Amb aquest moviment, Galí deixarà de governar en minoria i sumarà els dos regidors de Ciutadans als nou dels socialistes, de manera que evitarà dependre dels tres de Compromís, formació amb la qual van quedar trencades les converses a causa de les desavinences entre tots dos. 

Ara, els dos edils de Cs s'encarregaran de la Regidoria de Cultura i Personal i de la de Joventut, Participació Ciutadana, Innovació, Noves Tecnologies i Transparència. El primer, Javier Mollà, treballarà amb dedicació exclusiva, mentre que la segona, Maria Luisa Renau, amb dedicació parcial.

next