El públic ompli la sala principal del Palau en la primera sessió de 'Matins a Les Arts'

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana ha inaugurat el cicle amb un concert de música de cambra amb obres d'Antonín Dvorák i de Xavier Montsalvatge
13 octubre 2019 18:53h
Les Arts ha programat més sessions dominicals de 'Matins a les Arts' els dies 26 de gener, 16 de febrer, 8 de març, 5 d'abril i 24 de maig del 2020. Imatge facilitada per l'auditori.

VALÈNCIA (EFE). El públic ha omplit aquest diumenge matí la primera sessió de 'Matins a Les Arts', una proposta amb què descobrir el Palau de les Arts de València i gaudir d'una primera experiència en aquest auditori des del cor mateix de tota la seua activitat, la seua sala principal.

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana ha inaugurat el cicle de sessions matinals amb un concert de música de cambra amb obres d'Antonín Dvorák i de Xavier Montsalvatge.

Com a acompanyament, el vestíbul principal ha acollit una exposició de vestuari de dues òperes contemporànies d'aquests dos compositors: Peter Grimes, de Britten, i La Bohème, de Puccini, ha informat el Palau en una nota de premsa.

Amb una entrada única de 5 euros, 'Matins Les Arts' convida a descobrir el centre d'arts i la seua sala principal amb les actuacions dels principals actius artístics del teatre: el Centre de Perfeccionament Plácido Domingo, el Cor de la Generalitat o l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Les Arts ha programat més sessions dominicals de 'Matins a les Arts' els dies 26 de gener, 16 de febrer, 8 de març, 5 d'abril i 24 de maig del 2020.

next