Puig: "Abans que arribara l'extrema dreta, ja estava Rafael Hernando"

El president de la Generalitat respon a l'exportaveu del PP respecte al crim dels menors de Godella
18 març 2019 17:05h
Puig ha fet aquestes declaracions després de ser preguntat pel comentari d'Hernando. / DIARI LA VEU

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha lamentat aquest dilluns l'intent de politització del crim de Godella (l'Horta Nord) en el qual al seu judici va incórrer el dirigent popular Rafael Hernando, i ha assegurat que "abans que arribara l'extrema dreta", ja estava el diputat del PP.

Puig ha fet aquestes declaracions després de ser preguntat pel comentari d'Hernando al seu compte de Twitter: "Si l'assassinat dels xiquets de Godella haguera passat amb un govern del PP, ja estarien els de l'esquerra pancartera organitzant els seus escarnis, amb l'Oltra al capdavant i el Ximo darrere. I en la Sexta a saco paco".

Sobre aquest tema, Puig ha indicat: "Jo no he fet mai cap escarni i això és tan dolorós, tan trist, que intentar polititzar-ho demostra qui és cadascú". 

Dijous passat la Guàrdia Civil va localitzar semisoterrats en una finca abandonada de Godella els cossos de dos xiquets, un de tres anys i l'altra de tot just cinc mesos, els pares dels quals han sigut detinguts i ingressats a la presó preventiva acusats de dos delictes d'assassinat.

next