Puig assegura que la Generalitat ha acceptat el FLA perquè "no té una altra opció"

Bonig critica que el govern espanyol ha exigit retallades de 1.500 milions d'euros per a fer efectius els pagaments del Fons de Liquiditat Autonòmica
14 abril 2019 14:02h
El president considera que és una bona notícia rebre el FLA per a pagar els proveïdors. / EFE

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat aquest diumenge, respecte a l'activació del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA), que, si el Consell "accepta" el FLA, és perquè no té "una altra opció", encara que el que "necessita i vol" el País Valencià és un finançament "just". A més, ha valorat que és "bo pagar prompte" els proveïdors i els beneficiaris d'ajudes públiques. 

A més, ha assenyalat que, "si hi ha candidats que pensen que és millor que no es pague els proveïdors ni les persones que tenen ajudes públiques, és la seua opinió" i ha indicat que "és bastant lògic pagar al més prompte possible".

"Les bones notícies sempre són bones notícies per a la ciutadania, però, si per a algun candidat o candidata són males notícies, eixe és el seu problema perquè la meua preocupació és el benestar dels valencians i les valencianes", ha afegit.

Per la seua banda, la presidenta del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig, ha reiterat que Ximo Puig, "encara no ha dit als valencians d'on pensa retallar els 1.500 milions d'euros que el Ministeri d'Hisenda i el govern de Pedro Sánchez li exigien perquè arribara el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) a la Comunitat Valenciana".

next