Puig celebra la victòria electoral: "El país dels valencians torna a ser senyera del canvi"

El candidat del PSPV es mostra convençut que "hi haurà un govern progressista a Espanya i a la Comunitat Valenciana"
29 abril 2019 02:31h
Puig ha descrit aquesta jornada com "un dia d'alegria i de reconeixement". TWITTER XIMO PUIG

VALÈNCIA. Rebut entre crits de 'Ximo, president' i 'Espanya, socialista', l'actual president de la Generalitat i candidat del PSPV a reeditar el càrrec ha fet a la plaça del Mercat de Tapineria la seua primera compareixença després de conéixer els resultats. Unes xifres que donen com a clars vencedors els socialistes.

Ximo Puig ha volgut començar amb un agraïment "als companys i companyes que encara estan a les taules recomptant", però també "als valencians i valencianes que després de quasi 30 anys han tornat a dir que el partit socialista ha de ser la primera força política."

"Els valors que ens representen i que han fet avançar la humanitat, com són la igualtat, la llibertat i la fraternitat, s'obrin pas una vegada més a la Comunitat Valenciana davant d'enormes dificultats", ha continuat Puig, per a tot seguit exclamar: "Força! Comencem una nova etapa, de canvi, de llibertat, de solidaritat". "El país dels valencians torna a ser senyera del canvi", ha celebrat.

Puig ha descrit aquesta jornada com "un dia d'alegria i de reconeixement" i també ha tingut paraules per a Joan Ignasi Pla, Joan Lerma i Joan Romero. A més, ha fet una menció especial a les dones, de qui ha dit que han sigut "fonamentals per a parar l'extrema dreta". 

"Gràcies, Pedro"

El candidat socialista ha destacat que "després de quasi 3 dècades, s'ha tornat a posar en valor una proposta política que parla de la igualtat, de la llibertat, de la solidaritat". "Aquesta és la força política que uneix els valencians i que vol aportar a Espanya el millor d'aquesta terra".

A més, Puig ha volgut felicitar l'altre gran guanyador de la nit, Pedro Sánchez: "Gràcies, Pedro. Sé que estàs ahí, interessat fins a l'últim moment pel que poguera passar ací". A més, s'ha mostrat convençut que hi haurà "un govern progressista a Espanya i a la Comunitat Valenciana" que farà possible "el canvi que mereixen els ciutadans".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next