Puig confia en l'arxivament de la causa contra Marco i Soriano perquè en À Punt les coses s'han fet "bé"

El president de la Generalitat assegura que no està preocupat per la citació judicial dels dos responsables dels mitjans de comunicació públics
3 maig 2019 13:00h
El president de la Generalitat , Ximo Puig, junt al president de la CVMC, Enrique Soriano, i la directora general d'À Punt, Empar Marco, en una imatge d'arxiu. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que té "confiança" que s'han fet les coses "bé" en À Punt i nega que estiga "preocupat" perquè la directora general de la radiotelevisió pública, Empar Marco, i el president del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, estiguen citats a declarar per una querella per presumpta prevaricació que va interposar el PPCV.

"És una qüestió molt prèvia", ha afirmat aquest divendres el president de la Generalitat en declaracions als mitjans en ser preguntat per la decisió judicial de citar en qualitat d'investigats els dos responsables dels mitjans públics. El Partit Popular va presentar una querella contra Marco i Soriano per prevaricació en l'adjudicació d'un contracte per 1,3 milions a una empresa per a la producció d'una sèrie i en contractes menors amb deu persones físiques i tres directius.

Puig ha assegurat que té "la confiança que s'ha gestionat tot adequadament". Preguntat per si està preocupat, ha assenyalat que "no", alhora que ha subratllat que "confia" que la qüestió "s'aclarisca definitivament quan es prenga declaració" a tots dos.

"En aquests moments estem en un període absolutament inicial" del cas, ha insistit, abans de reiterar la seua "confiança que s'han fet les coses bé" en À Punt.

next