Puig i Batet preparen aquest dilluns la reunió bilateral Generalitat-govern espanyol

L'encontre estava previst en gener i en ell s'abordarà el finançament autonòmic
3 febrer 2019 16:58h
La ministra es trobarà amb Puig al Palau de la Generalitat. Imatge d'arxiu. / EFE

VALÈNCIA. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, es reuniran aquest dilluns a València per a preparar la pròxima reunió bilateral entre la Generalitat i el govern espanyol. Així ho han confirmat a EFE fonts de Presidència de la Generalitat, després que el govern espanyol haja fet pública la seua agenda per a aquest dilluns, en la qual figura la reunió de la ministra amb Puig al Palau de la Generalitat.

La trobada està prevista per a preparar la reunió bilateral que està pendent entre tots dos governs, un cita que el president de la Generalitat va anunciar al desembre i que estava previst que se celebrara al mes de gener.

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, va afirmar aquest divendres després del ple de l'executiu autonòmic que aquesta reunió bilateral se celebrarà "pròximament" i que en ella s'abordaran els temes que més preocupen el govern autonòmic, entre ells, el finançament autonòmic. El president i la ministra analitzaran aquest dilluns el format d'aquesta pròxima reunió i els continguts a tractar en ella.

next