Puig mostra des de la tribuna de les Corts la sentència del seu acomiadament del diari Mediterráneo

Enmig de la polèmica per l'operació de l'IVF amb el Grupo Zeta, el president del Consell ha explicat en diverses ocasions que amb la indemnització que va rebre pel comiat va comprar accions del grup editorial al qual pertany el mitjà
24 octubre 2019 11:45h
Puig ha respost a Bonig que quan va estar al Consell va ser "bastant indigna" però que ara, en l'oposició, és "miserable". "Aquesta és la sentència", ha assenyalat mentre la mostrava des de la tribuna. / MANUEL BRUQUE, EFE

VALÈNCIA (EFE, Redacció). El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mostrat aquest dijous des de la tribuna de les Corts la sentència del seu acomiadament d'El Periódico Mediterráneo, amb la indemnització del qual va comprar accions del grup editorial al qual pertany eixe diari.

La síndica del PPCV, Isabel Bonig, li ha tornat a reclamar en la sessió de control que ensenyara eixa sentència, i ha acusat el Consell d'aplicar retallades socials mentre dona subvencions a empreses dels germans de Puig i quitaments a periòdics.

Puig ha respost a Bonig que quan va estar al Consell va ser "bastant indigna" però que ara, en l'oposició, és "miserable". "Aquesta és la sentència", ha assenyalat mentre la mostrava des de la tribuna.

El passat 15 d'octubre, quan es va conéixer que els grups del govern del Botànic –el PSPV, Compromís i Unides Podem– a les Corts votarien en contra de la creació d'una comissió d'investigació per a determinar si va haver-hi conflicte d'interessos en l'operació de l'Institut Valencià de Finances (IVF) amb el Grupo Zeta, la portaveu popular, Isabel Bonig, ja va manifestar: "Ximo Puig va dir que havia comprat eixes accions amb els diners d'una indemnització per acomiadament; vull veure eixa sentència, eixe document de magistratura".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next