Puig nomena Esther Ortega cap de gabinet i Blanca Marín secretària autonòmica de Comunicació

El fins ara responsable tècnic d'À Punt assumeix la Direcció General de Tecnologies de la Informació
19 juliol 2019 12:15h

VALÈNCIA. El ple del Consell d'aquest divendres 19 de juliol ha seguit amb el nomenament d'alts càrrecs per a completar el segon i tercer escaló de l'administració. D'entre els més destacats, el nomenament d'Esther Ortega Bordería com a cap de gabinet del president Ximo Puig. Ortega, que durant la passada legislatura va treballar en el cercle de confiança del cap del Consell com a assessora, ocupa a partir d'aquest divendres el lloc que va deixar vacant Arcadi España amb el seu nomenament com a conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Un altre dels nomenaments esperats era el de la persona que havia de gestionar la Secretaria Autonòmica de Comunicació. Encara que estava ocupada, se sabia que la voluntat de José María Vidal era la d'abandonar el càrrec. Després de diverses setmanes, Puig ha decidit que la successora de Vidal siga Blanca Marín, fins ara secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç.

Marín abandona així la conselleria que dirigeix Rafa Climent, de Compromís, per a integrar-se en Presidència. La Secretaria Autonòmica de Comunicació és una peça clau dins de l'equip de treball del president, més encara després de la remodelació de l'estructura de Presidència, ja que tindrà sota la seua tutela la Direcció General d'Anàlisi, que és l'encarregada del tractament de dades i l'elaboració dels discursos de Puig.

Fitxatge d'À Punt

José Manuel García Duarte ha sigut un altre dels noms propis de la roda de premsa posterior al ple del Consell. El fins ara responsable tècnic d'À Punt, José Manuel García Duarte, ha sigut nomenat director general de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. Amb aquest fitxatge, À Punt haurà de buscar una persona perquè ocupe la direcció de l'àrea d'Explotació i Enginyeria.

next