Puig diu que posarà "tot l'esforç" per a tindre pressuposts per al 2020 malgrat "les circumstàncies" desfavorables

El president ha destacat que es viu "una situació d'interinitat a Espanya que determina algunes de les incerteses", però que no hauria de "paralitzar" el govern valencià
14 octubre 2019 13:20h
Puig ha destacat que altres comunitats com la de Madrid ja han anunciat que no faran pressuposts. / JUAN CARLOS CÁRDENAS, EFE

VALÈNCIA. (EFE) El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dilluns que farà "tot l'esforç" perquè puga haver-hi uns pressuposts de la Generalitat per a 2020 que puguen donar cobertura "al que ha de ser un projecte de progrés i prosperitat social per a la Comunitat Valenciana".

En declaracions als periodistes després de reunir-se amb els europarlamentaris del PSPV-PSOE, Puig ha considerat que això és "el raonable" i el que el Consell que presideix intenta fer cada any, encara que ha assenyalat que és necessari "tindre en compte les circumstàncies en les quals vivim".

"Hi ha algunes comunitats, com la de Madrid, que han decidit que no faran pressupostos perquè els paràmetres generals no estan clars", ha destacat Puig.

Així mateix, ha reconegut que es viu en "una situació d'interinitat a Espanya que determina algunes de les incerteses", encara que també ha plantejat que aquestes incerteses "no poden" paralitzar el govern valencià.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next