Puig reclama a la Diputació d'Alacant col·laboració per a poder cooperar entre institucions

El president de la Generalitat ha afirmat que les institucions estan per a "cooperar, col·laborar i avançar juntes; per a solucionar els problemes dels ciutadans i no per a confrontar"
19 juliol 2019 13:19h
"És un dia en què legítimament i democràticament s'elegirà el president de la Diputació, que comptarà amb tot el reconeixement institucional que mereix una institució democràtica", ha agregat el president. Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

ALACANT. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat aquest divendres a Alacant que les institucions han de "cooperar, col·laborar i avançar" per a evitar confrontacions. Puig s'ha referit així, a preguntes dels mitjans, abans de participar en la presa de possessió dels nous diputats provincials de la Diputació d'Alacant, en la qual, a través de l'acord entre PP i Ciutadans, eixirà elegit com a nou president de la institució el popular Carlos Mazón.

A les portes de la institució, Puig ha afirmat que les institucions estan per a "cooperar, col·laborar i avançar juntes; per a solucionar els problemes dels ciutadans i no per a confrontar".

"És un dia en què legítimament i democràticament s'elegirà el president de la Diputació, que comptarà amb tot el reconeixement institucional que mereix una institució democràtica", ha agregat.

Així mateix, preguntat per la reunió que mantindrà la setmana vinent amb l'alcalde d'Alacant, el també popular Luis Barcala, Puig ha incidit que "l'important" és que existisca "diàleg" per a solucionar "els problemes dels ciutadans".

"Les institucions estem per a ajudar-nos i treballar juntes, cadascuna defensant  les seues competències i amb voluntat de govern", ha indicat sense pronunciar-se sobre quines qüestions s'abordaran en la reunió amb l'alcalde alacantí.

next